بسكوت الشوفان بجوز الهند
المقادير
كوب شوفانكوب دقيق
نصف كوب سمنة
نصف كوب جوز هند
2 بيضة
فانيليا
ثلاثة أرباع كوب سكر بودره
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ربع كوب لبن
طريقة التحضير
* ضعي في العجانة السمنة واضربيها ثم ضيفي السكر البودرة و البيض والفانيليا مع العجن* ضيفي الشوفان واخلطي البيكنج بودر مع الدقيق وضعيهم في العجانة
* ضيفي جوز الهند ورشة ملح واعجنيهم ثم ضيفي قليل من اللبن
* ضعي على صينية ورقة زبدة وشكلي البسكوت حسب اختيارك ثم ضعيها في الصينية وادخليها في الفرن
محول الأكوادمحول الأكواد الإبتساماتالإبتسامات