فراخ الشويه فى الفرن
مقدم من الشيف هانى الجوهرى
طريقة الشوي مثل المطاعم
المقادير :
1 ك فراخ سليمه4 بصل مبشور
عصير ليمون واحده
ملعقة ملح كبيره
فلفل اسود ملعقة صغيره
ملعقة بهارات ملعقة صغيره
نصف ملعقه صغيره
بابريكا
4 حبه طماطم مبشور
فص ثوم مكون من 2 حبات
طريقة التحضير
تخلط جميعها وتصب على الدجاجه وتدهن بها بقدر صغير وبداخل الفراخ كميه كتير اوى من الحشوالخلطهلازم الفرن يكون قبلها شغال 30 دقيقه
بعد ذلك يوضع الفرخه فى السيخ الفرن وتلقيب كل 10 دقائق تقريبا
بعد ذلك توضع الفراخ كميه وتحاول ان تنضف الفراخ بيدك من التتبيله
ملوحظه
الفراخ لازم تكون قبلها بيوم فى التبيله والملح يكون عالى شويه فى التبريد وان شاء الله طريقه سهلا جدا والصورة دى هى اتعملت كدةمع تحياتى الشيف هانى الجوهرى
محول الأكوادمحول الأكواد الإبتساماتالإبتسامات