• اخر الوصفات

طريقة عمل كبسة سمك بطريقة نجلاء الشرشابى


كبسة سمك

مقادير

أرز 
سمك فيليه
بصل مفروم
بهارات سمك
ثوم
كزبرة ناشفة
كمون
ماء
بشر ليمون
كاري

ورق لورا
زيت
طماطم
فلفل رومي
ملح
فلفل اسود

خطوات التحضير

ضعي في حلة على النار قليل من الزيت ونصف بصلة مفرومة وملح وفلفل اسود وقلبي لتحمير البصل جيدا
ضيفي بهارات وكمون وكاري وكزبرة ناشفة و وورق لوري وقلبيهم ثم ضعي الارز في الحلة وقلبيها
 ضيفي الماء على الارز وغطي الحلة
 اتركي الارز على النار ضعي في طاسة على النار قليل من الزيت وضيفي بصلة وملح وقلبيهاضيفي الثوم وقلبيهم قليلا ثم ضيفي كاري وبهارات وكمون وقطعي الفلفل وضيفيه ضيفي السمك الفيليه وبشر الليمون والبهارات والكمون والكزبرة في الطاسة وقلبيهم واتركيهم
قطعي الطماطم وضيفيها في الطاسة وقلبي واتركيها الى ان تنضج قدمي الارز وعليه خليط السمك بالهناوالشفا

أرشيف المدونة الإلكترونية

Comments

Link List

بحث هذه المدونة الإلكترونية