طريقه عمل البيتزا بالفراخ
الوصفه مقدمه من الشيف هاني الجوهري
المقادير
10 ج خميرة10 ملح
10 سكر
10 زيت زيتون
5 محسن عجين
250 لبن
250 مياة
1/ك دقيق
2 صدر فراخ
فلفل الالوان ومشروم وبصل وحساب الرغبه
طريقة التحضير
قومى بخلط مقادير عجينة البيتزا مع بعضها البعض واتركيها حتى تختمر، بعد ذلك قومى بتقليب البصل فى زيت قليل جيدًا وبعدها ضيفى لها الصلصة وقطع الفراخ والبهارات والملح والفلفل الأسود.بعد ذلك قومى بدهن صينية صغيرة بالزيت وفرد جزء من العجينة عليها، بعد ذلك ضعى على وجه الصينية الزيتون والفلفل الأخضر والطماطم وقطع الفراخ التى سبق طهيها على النار، ومن ثم أدخليها الفرن وستحصلى على بيتزا
طبعا صوص البيتزا سهلا اوى
طماطم مشويه فى الفرن مع ثوم وزعتر خشن وجزر
وبعدها اقوم بتقشير الطماطم وفرمها مع الريحان وبعض من الكاتشب وثوم والملح الخفيف يعنى فى اكتر من طريقه
محول الأكوادمحول الأكواد الإبتساماتالإبتسامات