فتة باللحمة المفرومة
المقادير
لحمة مفرومةأرز
خبز بلدي محمر
ثوم مهروس
مرقة لحمة
سمنة
خل
بصل
طماطم
ملح
فلفل اسود
قرفة
حبهان مطحون
طريقة التحضير
* ضعي في حلة على النار ملعقة سمنة ثم ضيفي الارز والملح* ضعي على الارز ماء او شوربة وقلبيهم معا وبعد ان تغلي هدئي النار وغطيها
* شوحي البصل في ملعقة سمنة على النار ثم ضيفي اللحمة المفرومة
* ضيفي فلفل اسود وملح وقرفة وحبهان مطحون
* حمري الثوم في قليل من السمنة ثم ضيفي الخل وعصير الطماطم وملح وفلفل وقلبيهم واتركيهم للتسبيك على النار
* ضعي الخبز المحمر في طبق التقديم وضيفي عليه قليل من الشوربة الساخنة وقليل من الصلصة المتسبكة
* ضيفي الارز على الخبز ووزعيه ثم ضعي اللحمة المفرومة على الارز ثم ضيفي قليل من الصلصة المتسبكة وقدميها
محول الأكوادمحول الأكواد الإبتساماتالإبتسامات