• اخر الوصفات

جديد طريقة عمل فتة باللحمة المفرومة


فتة باللحمة المفرومة

المقادير

لحمة مفرومة
 أرز
 خبز بلدي محمر 
ثوم مهروس
 مرقة لحمة
 سمنة 
خل
 بصل
 طماطم 
ملح 
فلفل اسود
 قرفة
حبهان مطحون

طريقة التحضير

* ضعي في حلة على النار ملعقة سمنة ثم ضيفي الارز والملح 

* ضعي على الارز ماء او شوربة وقلبيهم معا وبعد ان تغلي هدئي النار وغطيها 

* شوحي البصل في ملعقة سمنة على النار ثم ضيفي اللحمة المفرومة 

* ضيفي فلفل اسود وملح وقرفة وحبهان مطحون 

* حمري الثوم في قليل من السمنة ثم ضيفي الخل وعصير الطماطم وملح وفلفل وقلبيهم واتركيهم للتسبيك على النار 

* ضعي الخبز المحمر في طبق التقديم وضيفي عليه قليل من الشوربة الساخنة وقليل من الصلصة المتسبكة 

* ضيفي الارز على الخبز ووزعيه ثم ضعي اللحمة المفرومة على الارز ثم ضيفي قليل من الصلصة المتسبكة وقدميها 

أرشيف المدونة الإلكترونية

Comments

Link List

بحث هذه المدونة الإلكترونية