الشربات او السيرب
الحلويات في رمضان حاجة أساسية و عند ناس كتير بتكون بشكل يومي و حلويات رمضان دايما بتكون محتاجة الشربات و عشان مش كل يوم تعملي الشربات اعرفي ازاي تخزنيه بشكل صحيح و ازاي تعمليه باكتر من نكهة عشان تنوعي في أصناف حلوياتكالمقادير
كيلو سكرلتر ماء
ربع معلقة صغيرة ملح ليمون
قرفة عيدان
بشر برتقال
كوب عصير برتقال
كوب قمر الدين قطع
ملعقة كبيرة ماء ورد
عشان تعملي الشربت صح و يبقاش مسكر اوي حطي السكر في الحلة على النار و بعدين صبي عليه المياه من على حروف الحلة و ضيفي ملح الليمون ( أحسن من الليمون لانه بيفتح لون الشربات و بيديه مدة صلاحية أطول ) لكن ماتكتريش لان طعمه لاذع
محول الأكوادمحول الأكواد الإبتساماتالإبتسامات