• اخر الوصفات

طريقة عمل صدور فراخ بالجبنة الموتزريلا وسموك بيف لذيذة بطريقة الشيف هانى الجوهرى


صدور فراخ بالجبنه الموزريلا وسموك بيف 

المقادير :

2 صدور فراخ وزن 250

2قطعه سموك بيف للحم 
زيتون اسمر مع مشروم 
فلفل الالوان  جوليان 
200 جرام جبنه موزريلا
معلقه صغيرة جدا زعتر خشن 
ملح حسب الرغبه 


طريقه العمل 

نتبل الصدور الفراخ مياة بصل  وفلفل اسمر  وزيت زيتون  ونتركها 10 دقائق وبعد يتم التسويه على الجريل او فى طاسه على النار هادأ جدا 
نحضر كل ما هو مذكور فى المقادير كلها فى طاسه على النار ونقلب جيدا  لمدة 3د قائق
بعد تسويه الفراخ  نضيف عليها الخلطه  من فوق الفراخ وبعدها نضيف الجبنه الموزريلا من فوق ثم تدخل الفرن على الشويه حتى يكون بشكل المذكور فى الصورة   بجانب الطبق ويفضل خضار سوتيه  تحياتى ليكم الشيف هانى الجوهرى

أرشيف المدونة الإلكترونية

Comments

Link List

بحث هذه المدونة الإلكترونية